Rendezvényeink

2019

Írta: Super User. Beküldve: Uncategorised.

Kiadvány1

2019. 05. 01. Játszótér átadó
Az átadó ünnepséget játszóparkkal (rajzoló kis asztalokkal, bobkárok, rollerek hozzáadásával) bővítettük, valamint csemegével és frissítő folyadékkal kínálkoztunk. Elkészítettük a Szemünk Fénye játszótér táblát, kis háztetős virágládás állvánnyal egybekötve, hogy hangulatosabb látványa legyen a betérő gyerekszemeknek.Játszótér átadó

2019. 05. 10.-30. Népi játékgyártás
Népi játékokkal bővítettük egyesületünk. Ez által lehetőséget adunk a helyi, valamint a rendezvényekre idelátogató gyerekeknek és felnőtteknek, hogy betekintést nyerjenek a régi világ játékos életstílusába.
Népi játékokgyártás

2019. 06. 01. Gyermeknap
Ezt a napot sikerült felejthetetlenné tenni a gyerekek számára, ugyanis sok féle játékkal (Népi játékokkal, arcfestéssel, rollerek és bobkárokkal, rajzoló kis asztalokkal, színezőkkel) Dinóshow-val, gazdagítottuk e nap színvonalát.
Gyereknap

2019.06.27,28. Táboros csoportokat fogadott látogatóba egyesületünk. Nagy lelkesedéssel próbálták ki népi játékainkat, melyeket kint a szabadban helyeztünk el nekik. Külön készültünk meglepetéssel, kis egészséges csemegével, dinnyével, üdítővel. A nagy melegre való tekintettel párakaput is állítottunk, ahol felfrissülhettek. Közben készültek a csillámtetoválások.
Táboros gyereknap
 

2019.07.13 Rózsa Sándor Fesztivál
A fesztivál első napjára Népi játszóparkot állítottunk fel, valamint kézműves foglalkozást is tartottunk. Ezenkívül besegítettünk a vendéglátásba ahová hűtőszekrényt és 2 ventilátort is vásároltunk.
Rózsa Sándor Fesztivál

2019. 08. 07-én gyermekfelügyeletes csoportnak tartottunk kézműves foglalkozást a Művelődési háznál.
A foglalkozás ideje alatt párakaput szereltünk fel nekik a nagy melegre való tekintettel, így a szabadban friss levegőn készültek az alkotások. Készíthettek mini tündérkerteket, melyeket nagy kreativitással, lelkesedéssel, díszíttettek. Ezen kívül volt lehetőség gipszből virágtálkákat, valamint mécsestartót is készíteni.Kézműves foglalkozás

2019. 08. 18.-19. Falunap és kenyéráldás, Strandparti  Csatai Gergő az ország egyik legmenőbb és legsokoldalúbb lufihajtogatóját és szórakoztató művészét hívtuk el hogy gyarapítsuk a műsortárat. Ezenkívül meglévő játszóparkunkkal is kitelepültünk. Párakaput is vásároltunk így a nagy melegben a második napi Strandpartin is tudtunk egy kis plusszal szolgálni.
Falunap és kenyéráldás Strandparti

2019. 09. 15.Családi egészségnap
Kitelepültünk játszóparkunkkal, ez által támogatni tudtuk a programot.
Családi egészségnap

2019. 09. 17. Magyar Népmesék társasjáték felújítása
Felújítottuk a magyar népmesék kültéri társasjátékunkat, mely nyitvatartási időben igénybe vehető, játszhatnak rajta magánjelleggel, akár az óvoda, iskola gyerekei egy séta során, vagy program keretében is. Ez a játék, népmese világán keresztül, szintén egy régi időket felelevenítő irányba való terelés. A játékban 2-6 fő vagy csoportok is részt vehetnek. Egy egy mesehős szerepét felvéve váltva haladnak végig a pályán bábjaikkal, dobókocka, kiírások segítségével. Kellemes játszást kívánunk.
Magyar Népmesék társasjáték felújítása

2019. 09. 21. Szüreti mulatság
Dekoráltunk, fa játszóparkot állítottunk fel, ezzel próbáltunk besegíteni a rendezvényen.
Szüreti mulatság